Kaka på kaka
Godare fika året runt Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-09-07
Recensionsdag: 2021-09-07
Mediakontakt: Malin Berglund
Kanelbullen har sin egen dag, och kladdkakan likaså. Men det tar inte slut där! Året är lyckligtvis späckat av fikadagar, så häng med Camilla Hamid in i köket och upptäck de allra bästa av dem. Njut av att baka och äta klassiker som chokladbiskvier, morotskaka och prinsesstårta. Recept på det traditionella bakverket finns alltid med, men också spännande varianter som smakar nytt. Sammanlagt cirka 75 recept.
Boken inleds med en pedagogisk bakskola med de bästa tipsen för att lyckas. Här finns också en grundlig genomgång av de vanligaste handgreppen inom bakning, samt pedagogiska felsökningslistor.
Detta är Camillas hyllning till svensk fikakultur och godsakerna vi älskar. För att bakverken måste firas – och vi njuta!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-09-07 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Pousette Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Formgivare: Emilie Crispin Ekström Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 200 Mått: 205 x 270 x 22 mm Vikt: 853 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871681 (2021-09-07); E-bok, pdf, 9789178871698 (2021-09-07); E-bok, epub3, 9789178873425 (2021-09-07); Danskt band, 9789178876235 (2023-09-04)