Laga svamp
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-07-26
Recensionsdag: 2021-07-26
Mediakontakt: Clara Lundström
Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur. Tillagningen kan varieras i det oändliga: Den kan kokas, stekas, ugnrostas, grillas, friteras eller torkas.
Det här är kokboken både för dig som älskar att gå ut i skogen och plocka svamp och för dig som undviker det av rädsla för att snubbla över något oätligt. Utöver rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan guidar Martin Nordin dig till det stora utbudet av olika svampar som finns i butikerna idag, som champinjoner, ostronskivling, shiitake, enoki och portabello.
Här finns recept på allt från soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-07-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Formgivare: Li Söderberg, Katy Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 176 x 246 x 22 mm Vikt: 712 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178872169 (2021-07-26); E-bok, pdf, 9789178872176 (2021-07-26); E-bok, epub3, 9789178873074 (2021-07-26)