David Batras inte så tråkiga indiska mat NYUTGÅVA
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-11-09
Recensionsdag: 2020-11-09
Mediakontakt: Clara Lundström
Följ med David Batra till Indien där han delar med sig av sina favoritrecept och personliga berättelser om roliga, starka och söta matminnen.
I denna nyutgåva av ”David Batras inte så tråkiga indiska mat” serveras goda och enkla rätter som passar hela familjen. Davids favoritrecept presenteras med hans inte så tråkiga instruktioner. Dessutom bjuds det på en inblick i det indiska köket. Bland annat berättar David om sin fasters bästa husmorsknep, sin pappas traumatiska efterrättsnatt och mammans inte fullt så indiska men väldigt goda salsa.
Smakprov ur innehållet: chicken korma, crispy chili potatoes, punjabi fried rice, palak paneer, Davids pappas klassiska dal, skånsk-indiska veggie patties, instant halwa, kulfi, saffransglass och jordnötstoffee.
”Det finns en stor likhet mellan komiker- och kockyrket. Det gäller att kasta sig ut och verkligen riskera att misslyckas; det är bara då det till slut faktiskt kan bli ett rätt bra resultat”, säger David Batra.
Med tv-serien ”Världens sämsta indier” på SVT har publiken fått möta David Batras rötter. Nu bjuder han in till sitt eget kök.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-11-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt Omslagsformgivare: Li Söderberg Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 174 x 240 x 17 mm Vikt: 592 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178872299 (2020-11-09)