Middagskompassen

Kokboken för dig, klimatet och planeten
Fotograf: Lennart Weibull
Provläs

Utgivningsdag: 2021-10-08
Recensionsdag: 2021-10-08

Mediakontakt: Malin Berglund

Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-10-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Förordsförfattare: Ebba Svennung, Anette Dieng Formgivare: Eva Wilsson Thema-kod: Mat och dryck, Djur och natur, Världen Antal sidor: 248 Mått: 176 x 248 x 25 mm Vikt: 802 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178872954 (2021-10-08); E-bok, pdf, 9789178872978 (2021-10-12); Danskt band, 9789178875504 (2023-01-02)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Middagskompassen

Kokboken för dig, klimatet och planeten
Fotograf: Lennart Weibull
Provläs

Utgivningsdag: 2021-10-08
Recensionsdag: 2021-10-08

Mediakontakt: Malin Berglund

Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-10-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Förordsförfattare: Ebba Svennung, Anette Dieng Formgivare: Eva Wilsson Thema-kod: Mat och dryck, Djur och natur, Världen Antal sidor: 248 Mått: 176 x 248 x 25 mm Vikt: 802 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178872954 (2021-10-08); E-bok, pdf, 9789178872978 (2021-10-12); Danskt band, 9789178875504 (2023-01-02)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken