Middagskompassen
Kokboken för dig, klimatet och planeten ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-10-08
Recensionsdag: 2021-10-08
Mediakontakt: Malin Berglund
Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-10-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Förordsförfattare: Ebba Svennung, Anette Dieng Formgivare: Eva Wilsson Thema-kod: Mat och dryck, Djur och natur, Världen Antal sidor: 248 Mått: 176 x 248 x 25 mm Vikt: 802 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178872954 (2021-10-08); E-bok, pdf, 9789178872978 (2021-10-12); Danskt band, 9789178875504 (2023-01-02)