Bröd, bullar & kakor
Bagarmästarens bästa recept Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2022-04-26
Recensionsdag: 2022-04-26
Mediakontakt: Clara Lundström
Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!
Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2022-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Formgivare: Karl Stefan Andersson Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 288 Mått: 205 x 270 x 33 mm Vikt: 1224 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873593 (2022-04-26); E-bok, pdf, 9789178873609 (2022-04-26); E-bok, epub3, 9789178873616 (2022-04-29)