Billiga veckan - goda och prisvänliga recept från måndag till söndag
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2023-08-16
Recensionsdag: 2023-08-16
Mediakontakt: Clara Lundström
Med Billiga veckan visar Emilia Milosavljevic att det går att äta riktigt gott även på en snävare budget. Hon lagar färgstark mat till en överkomlig kostnad för hela veckan, varje veckodag utifrån ett tema som matlådemat, världens mat och middagar på max 30 minuter. Här finns lördagslyx på budget och middagar för under 50-lappen, men också inspiration och recept till frukost, mellanmål och bakverk.
I en tid då allt fler ser över sin ekonomi och sina matkostnader erbjuds här budgetmatlagning för matnjutaren – allt ifrån en japansk okonomiyaki, en BLT-sandwich och citronrisoni med rostad spetskål till hur du gör en tropisk smoothie och hallongrottspaj med glass. Billiga veckan matinspirerar till nya rätter som alla kan laga och njuta av.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2023-08-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Helén Pe Formgivare: Li Söderberg Thema-kod: Budgetmatlagning, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 205 x 270 x 20 mm Vikt: 724 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178875542 (2023-08-16); E-bok, pdf, 9789178875559 (2023-08-16); E-bok, epub3, 9789178875566 (2023-08-16); Danskt band, 9789178877386 (2025-01-08)