Ett recept, hundra bröd

Författare: Martin Johansson
Fotograf: Martin Johansson
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2024-09-03
Recensionsdag: 2024-09-03

Mediakontakt: Ida Lindgren

Ett recept, hundra bröd är ett nytt sätt att tänka när det gäller bakning. Det första steget är att lära dig Martin Johanssons enklaste recept, ett recept så lätt att du kommer ihåg det efter första baket. Därefter är det bara att köra igång. Bullar, pizzor, frallor, pitabröd eller semlor – möjligheterna är nästintill oändliga.

Förutom massor av variationer på grundreceptet får du Martins bästa tips om bakning. Kunskap som han samlat på sig under sina år av experimenterande i köket. Vilka prylar behöver du egentligen, hur får du en god skorpa på frallorna och hur funkar det att baka med surdeg?

Tanken med boken är att du ska lära dig baka vad du vill, när du vill och som du vill!

"Läsaren kan skapa sig en tydlig bild av vad författaren vill förmedla. Alla bilder är enkla, men tydliga, och hjälper läsaren i moment som kan vara svåra att förstå med endast text. En mycket bra bok för läsare som vill komma igång med brödbak. Helhetsbetyg: 5"
BTJ

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-09-03 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Johansson Formgivare: Martin Johansson Thema-kod: Bakning Antal sidor: 200 Mått: 154 x 216 x 23 mm Vikt: 495 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876532 (2024-09-03)

Fler böcker av författaren

Ett recept, hundra bröd

Författare: Martin Johansson
Fotograf: Martin Johansson
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2024-09-03
Recensionsdag: 2024-09-03

Mediakontakt: Ida Lindgren

Ett recept, hundra bröd är ett nytt sätt att tänka när det gäller bakning. Det första steget är att lära dig Martin Johanssons enklaste recept, ett recept så lätt att du kommer ihåg det efter första baket. Därefter är det bara att köra igång. Bullar, pizzor, frallor, pitabröd eller semlor – möjligheterna är nästintill oändliga.

Förutom massor av variationer på grundreceptet får du Martins bästa tips om bakning. Kunskap som han samlat på sig under sina år av experimenterande i köket. Vilka prylar behöver du egentligen, hur får du en god skorpa på frallorna och hur funkar det att baka med surdeg?

Tanken med boken är att du ska lära dig baka vad du vill, när du vill och som du vill!

"Läsaren kan skapa sig en tydlig bild av vad författaren vill förmedla. Alla bilder är enkla, men tydliga, och hjälper läsaren i moment som kan vara svåra att förstå med endast text. En mycket bra bok för läsare som vill komma igång med brödbak. Helhetsbetyg: 5"
BTJ

Ladda ner omslag

Ladda ner foton av författaren

Ladda ner bilder ur boken

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Ett recept, hundra bröd. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Ett recept, hundra bröd. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Ett recept, hundra bröd. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Ett recept, hundra bröd. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Ett recept, hundra bröd. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Ett recept, hundra bröd. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-09-03 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Johansson Formgivare: Martin Johansson Thema-kod: Bakning Antal sidor: 200 Mått: 154 x 216 x 23 mm Vikt: 495 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876532 (2024-09-03)

Fler böcker av författaren