Ett recept, hundra bröd
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2024-09-03
Recensionsdag: 2024-09-03
Mediakontakt: Ida Lindgren
Ett recept, hundra bröd är ett nytt sätt att tänka när det gäller bakning. Det första steget är att lära dig Martin Johanssons enklaste recept, ett recept så lätt att du kommer ihåg det efter första baket. Därefter är det bara att köra igång. Bullar, pizzor, frallor, pitabröd eller semlor – möjligheterna är nästintill oändliga.
Förutom massor av variationer på grundreceptet får du Martins bästa tips om bakning. Kunskap som han samlat på sig under sina år av experimenterande i köket. Vilka prylar behöver du egentligen, hur får du en god skorpa på frallorna och hur funkar det att baka med surdeg?
Tanken med boken är att du ska lära dig baka vad du vill, när du vill och som du vill!
"Läsaren kan skapa sig en tydlig bild av vad författaren vill förmedla. Alla bilder är enkla, men tydliga, och hjälper läsaren i moment som kan vara svåra att förstå med endast text. En mycket bra bok för läsare som vill komma igång med brödbak. Helhetsbetyg: 5"
BTJ
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2024-09-03 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Johansson Formgivare: Martin Johansson Thema-kod: Bakning Antal sidor: 200 Mått: 154 x 216 x 23 mm Vikt: 495 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876532 (2024-09-03)