Salt & Tahini. Gröna rätter att samlas kring
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2024-05-23
Recensionsdag: 2024-05-28
Mediakontakt: Clara Lundström
I Salt och Tahini delar Seiran Poon med sig av enkla recept på härligt smakrika och kreativa gröna rätter - mat som passar perfekt att samlas kring. Du hittar många smårätter som kan kombineras på olika sätt, varmrätter, sallader, bröd och sött. Här finns också smaksättare och tillbehör (bland annat just tahini) som ger ännu mer smak på det du lagar samt menyförslag för till exempel mitt-i-veckan-häng och middagsbjudningar. Seiran hämtar inspiration från Medelhavsregionen, Mellanöstern, Östasien och Skandinavien när hon skapar recept, en spännande blandning som speglar hennes familjebakgrund och möten med olika kök i världen.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2024-05-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Formgivare: Li Söderberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 205 x 266 x 20 mm Vikt: 782 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876617 (2024-05-23); E-bok, epub3, 9789178876624 (2024-05-23)