Tekniker, tips & genvägar
50 recept Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2024-09-18
Recensionsdag: 2024-09-18
Mediakontakt: Ida Lindgren
Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2024-09-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Simon Bajada Originalutgåvans utgivningsår: 2024 Formgivare: Sigge Kühlhorn Omslagsformgivare: Sigge Kühlhorn Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Matlagning med särskilda prylar, redskap, tekniker, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 177 x 248 x 19 mm Vikt: 573 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876631 (2024-09-18)