Gunilla Blixt

Gunilla Blixt är utbildad kock och matjournalist. Under tio år har hon frilansat som matskribent och även arbetat på bokförlag som kokboksredaktör. Tack vare GI-metoden lyckades Gunilla bemästra sitt höga blodtryck samtidigt som hon gick ner i vikt. Styrkt av framgången har hon vigt sitt liv åt att skapa recept anpassade till GI-metoden och kan idag kalla sig GI-kock. Gunilla arbetar även med rådgivning mot barn och familjer i frågor om övervikt och matvanor.

Utgivning

Gunilla Blixt

Gunilla Blixt är utbildad kock och matjournalist. Under tio år har hon frilansat som matskribent och även arbetat på bokförlag som kokboksredaktör. Tack vare GI-metoden lyckades Gunilla bemästra sitt höga blodtryck samtidigt som hon gick ner i vikt. Styrkt av framgången har hon vigt sitt liv åt att skapa recept anpassade till GI-metoden och kan idag kalla sig GI-kock. Gunilla arbetar även med rådgivning mot barn och familjer i frågor om övervikt och matvanor.