Ylva Bergqvist
Ylva Bergqvist är utbildad kock och ekonom. Sedan tio år tillbaka arbetar hon som receptmakare, matkommunikatör och stylist. Hon skriver kokböcker och har gjort närmare 1000 recept till olika företag och tidningar.
Jobbar du med media? Här har vi samlat information om recensionsdagar, nyheter, recensionsexemplar och mycket annat.
Här har du som återförsäljare tillgång till nyheter, marknadsföringsmaterial, översikt över vår utgivning med mera.
Till dig som är bibliotekarie har vi samlat inspiration, nyheter, aktuella böcker och mycket annat för dig och ditt bibliotek.
Här har vi har samlat tips, inspiration, lärarstöd och mycket annat för dig som jobbar med böcker i klassrummet.
Ylva Bergqvist är utbildad kock och ekonom. Sedan tio år tillbaka arbetar hon som receptmakare, matkommunikatör och stylist. Hon skriver kokböcker och har gjort närmare 1000 recept till olika företag och tidningar.
Ylva Bergqvist är utbildad kock och ekonom. Sedan tio år tillbaka arbetar hon som receptmakare, matkommunikatör och stylist. Hon skriver kokböcker och har gjort närmare 1000 recept till olika företag och tidningar.
Sök bland våra böcker, författare, fotografer och illustratörer
Sveriges ledande bokförlag för illustrerad utgivning. Vårt mål är att ge ut unika böcker som berör, möter behov, ger ny kunskap och skapar ha-begär.
Telefon
08-696 81 00E-post
info@forum.seBesöksadress
Sveavägen 56, Stockholm
Postadress
Box 3159, 103 63 Stockholm
Postadress
Box 3159, 103 63 Stockholm
Välkommen att logga in med dina användaruppgifter.
Din webbläsare tillåter inte cookies från tredjepart. Troligtvis använder du Safari, som blockerar detta som standard. Enklast är att använda en annan webbläsare, exempelvis Google Chrome.
För att få inloggningen att fungera i Safari gör du så här:
I Safari väljer du "Safari" > "Inställningar" och klickar på "Integritet". Kryssa ur rutan "Förhindra spårning mellan webbplatser.
{{ props.errorResponse.detail }}
Som journalist kan du ansöka om ett konto hos oss, sen kan du själv lägga beställningar på recensionsexemplar.
Har du frågor om presstjänsten? Läs mer här FAQ Presstjänsten för media
Ansök om konto Integritetspolicy