Maria Stadell

Maria är entreprenören som tillsammans med Marina Asplund startade caféet STHLM RAW genom crowdfunding. Hon driver också ett online program och är workshopledare på temat hälsa och välbefinnande samt yogalärare på företagsevent. Intresset för rawfood fick hon från Bali där hon tillbringat mycket tid de senaste åren och även gått rawfood- och chokladkurser. Något som Maria tycker är extra kul är att baka desserter med grönsaker, vilket hon lärde sig av sin rawfoodlärare på just Bali. Ett genuint intresse för bakverk och välbefinnande har Maria haft så länge hon kan minnas och tycker att ”learning by doing” är den absolut bästa skolan.

Utgivning

Maria Stadell Foto: Ulrika Ekblom

Maria Stadell

Maria är entreprenören som tillsammans med Marina Asplund startade caféet STHLM RAW genom crowdfunding. Hon driver också ett online program och är workshopledare på temat hälsa och välbefinnande samt yogalärare på företagsevent. Intresset för rawfood fick hon från Bali där hon tillbringat mycket tid de senaste åren och även gått rawfood- och chokladkurser. Något som Maria tycker är extra kul är att baka desserter med grönsaker, vilket hon lärde sig av sin rawfoodlärare på just Bali. Ett genuint intresse för bakverk och välbefinnande har Maria haft så länge hon kan minnas och tycker att ”learning by doing” är den absolut bästa skolan.

Utgivning