Marina Asplund

Marina är multientreprenör som älskar nya kunskaper. Främst ser hon sig som en inspiratör för dem som vill leva ett bättre, meningsfullare och friskare liv. Från antropologistudier och forntida teknikkunskaper till professionell turist har hon en bred kunskap. Intresset för mat börjare i barnsben när hon ute i skogen lärde sig om vilda växter, och att odla av sin mor. Hela släkten är full av kockar och matinspiratörer. Matupplevelser från jordens alla hörn är hennes främsta inspiration. Marina har gått rawfoodutbildning hos Creative Health Institute men det är genom att äta, testa, inspireras, diskutera och prova igen hon har lärt sig mest. Hon har tidigare jobbat inom restaurang, drivit café, jobbat som privat raw-kock, kursledare och inspiratör.
Sedan 2014 driver hon STHLM RAW tillsammans med Maria Carlsson och försöker skapa en ny, hälsosam fikatrend.

Utgivning

Marina Asplund Foto: Ulrika Ekblom

Marina Asplund

Marina är multientreprenör som älskar nya kunskaper. Främst ser hon sig som en inspiratör för dem som vill leva ett bättre, meningsfullare och friskare liv. Från antropologistudier och forntida teknikkunskaper till professionell turist har hon en bred kunskap. Intresset för mat börjare i barnsben när hon ute i skogen lärde sig om vilda växter, och att odla av sin mor. Hela släkten är full av kockar och matinspiratörer. Matupplevelser från jordens alla hörn är hennes främsta inspiration. Marina har gått rawfoodutbildning hos Creative Health Institute men det är genom att äta, testa, inspireras, diskutera och prova igen hon har lärt sig mest. Hon har tidigare jobbat inom restaurang, drivit café, jobbat som privat raw-kock, kursledare och inspiratör.
Sedan 2014 driver hon STHLM RAW tillsammans med Maria Carlsson och försöker skapa en ny, hälsosam fikatrend.

Utgivning