Bonnier Fakta, 2019-11-06

Kulinarisk matmässa med Ester Bonnier, Köket.se och Kökets favoriter

Den 8-10 november finns Köket.se, Kökets favoriter och Bokförlaget Ester Bonnier i en gemensam monter på Sthlm Food & Wine-mässan under ledning av moderator Carolin Björnerhag. Här ges möjlighet att provsmaka, inspireras och mingla med många av våra spännande mat- och bakprofiler.

På plats har vi inga mindre än Per Morberg, Paolo Roberto, Tommy Myllymäki, Zeina Mourtada, Mathias Dahlgren, Tea Malmegård, Camilla Hamid, Tareq Taylor, Wichudaporn Chaiyasaeng, Gustav Johansson, Gabriel Jonsson och Jenny Finn.

I monter C12:51 finns våra författare och matprofiler för att ge sina bästa tips i köket. Vi berättar om matlagningskurser och kokböcker, säljer köksverktyg och bjuder på delikata smakprover. Bokhandeln säljer böcker och här kan du också få ett signerat ex av just din favoritbok.

Under helgen står Bokförlaget Ester Bonnier, Köket.se och Kökets favoriter för mer än 40 programpunkter på mässan. Exempelvis lär Paolo Roberto oss att göra en hemmagjord nutella, Tommy Myllymäki hur man slår en egengjord hollandaisesås, Jenny Finn en fin festdukning, Camilla Hamid hur du bakar utan ugn och Gustav Johansson lär oss fixa stans godaste veganska brunch.

Se och ladda ner hela programmet här. (programpunkter kan ändras)

Läs även mässans program här.

Sthlm Food & Wine är mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls du av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser.

Läs mer om mässan här. 

För mer information, vänligen kontakta:

Magdalena Höglund, Presskontakt, Bokförlaget Ester Bonnier,
tel: 0733 338840 eller e-post: magdalena@highlandpr.se

Katarina Bellman, CRM- & Marknadsansvarig Köket.se, e-post: katarina.bellman@tv4.se